Știri

Eveniment în premieră la Câmpina

Clubul Femina, care activează în cadrul Asociaţiei PRO Câmpina, organizează duminică, 23 noiembrie, la Bazinul de Înot Didactic din Câmpina, începand cu ora 13,00, un eveniment sportiv numit PROVOCARE. 
Prima parte a manifestării se referă la invitaţia lansată tuturor doamnelor şi domnişoarelor cu vârsta de peste 18 ani, de a participa la o oră de înot, pentru a promova mişcarea şi beneficiile ei. Printre invitate se numără fostele mari campioane ale înotului românesc si mondial, Tamara Costache şi Carmen Bunaciu, precum şi Corina Ungureanu,  membra a Clubului Femina şi colaboratoare a asociaţiei. Deoarece Clubul Femina este o extensie a acestui ONG, un fenomen care începe sa prindă contur în Câmpina, organizatoarele au decis să se adreseze numai femeilor. Acţiunea sportivă va fi jurizată de o comisie constituită din bărbaţi, profesori de educaţie fizică şi sport şi antrenori de nataţie.  
Partea a doua a manifestării constituie o lecţie demonstrativă de Aqua Gym, care va dura 20 de minute şi va fi susţinută de Consuela Nistor, care oferă posibilitatea înscrierii la astfel de cursuri desfăşurate în cadrul bazinului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare