Știri

Echipele din Măgureni, favorizate de AJF?

Măgureni este o comună situată la câţiva kilometri de Câmpina, dar care pare a fi în graţiile AJF-ului. Iar ultimele două exemple care ar putea confirma acest lucru.
Astfel, în ultima etapă din Cupa României, un jucător al acestei echipe l-a lovit violent pe arbitru Răzvan Dosaru, în minutul 86 al partidei AS Proviţa de Sus – Avântul Măgureni, determinând întreruperea definitivă a partidei. Era al doilea incident consecutiv în care era implicată echipa din Măgureni, după ce în week-end-ul anterior acestui meci, un alt jucător al aceleiaşi echipe îl lovise pe Valentin Marinică, într-un meci pe teren propriu, chiar sub ochii unui membru al Comiei Judeţene de Arbitri, Constantin Miclea. După două astfel de incidente consecutive, la numai câteva zile, în mod normal, această echipă n-ar mai avea ce căuta în fotbal. Aşa s-ar întâmpla într-o societate normală şi corectă…
Un al doilea exemplu se referă la cealaltă echipă din Măgureni, Prahoviţa, care încercase să acceadă în Liga B, chiar în seria CSM-ului din Câmpina. Nu i-a reuşit din prima. După retragerea echipei CSO Slănic, din seria Nord a Ligii B, hop că la etapa din week-end-ul anterior, în locul formaţiei din Slănic a apărut Prahoviţa Măgureni! Dincolo de penibilul situaţiei, de postura absolut jenantă în care s-a pus AJF, mirarea este cu atât mai mare cu cât starea terenului de joc de la Măgureni este una deplorabilă. Şi atunci, întrebarea din tittlu nu este justificată? Iar răspunsul vine de la sine, din păcate! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare