Știri

De luni, 19 octombrie, la Câmpina începe distribuirea formularelor pentru ajutorul de încălzire

Începând de luni, 19 octombrie, Direcţia de Asistenţă Socială distribuie cererile şi declaraţiile pe propria răspundere, pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi şi petrolieri pentru perioada sezonului rece noiembrie 2015- martie 2016.
Cererile şi actele doveditoare se depun la sediul Direcţiei Poliţiei Locale, din str. 1 Decembrie 1918, nr.7. Programul de lucru  va fi de luni-joi, între orele 8.00-15.00 şi vineri între orele 8.00-13.00. Împreună cu cererea se depun şi actele doveditoare necesare întocmirii dosarului pentru acordarea ajutorului şi anume: copii după actele de identitate, actele doveditoare privind veniturile nete, actele privind calitatea titularului cererii faţă de locuinţa pentru care solicită ajutorul, ultima factura de gaze/energie electrică  etc.
Persoanele care utilizează pentru încălzirea locuinţei lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri vor depune cererile la Centrul de Informare pentru Cetăţeni, situat pe b-dul Culturii nr.18.
Pot beneficia de acest drept familiile sau persoanele singure cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Câmpina, care realizează venituri nete lunare pe membru de familie de până la 615 lei.
Nu vor beneficia de acest ajutor persoanele care deţin clădiri, alte spaţii locative în afara locuinţei de domiciliu, terenuri care depăşesc 1.000 mp., autoturisme cu o vechime mai mică de 10 ani, utilaje agricole, de prelucrat lemnul, depozite bancare mai mari de 3.000 lei.
Cererile se pot depune până la data de 20 noiembrie 2015. Dacă o persoană îndeplineşte condiţiile de acordare în luna decembrie, ianuarie etc., poate să depună cererea până la data de 20 a lunii respective şi va beneficia de ajutorul de încălzire începând cu luna depunerii cererii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare