Știri

Dacă Elena Udrea îşi va aminti de Câmpina, bazinul de înot didactic de la Petrol va fi inaugurat zilele acestea

După lungi aşteptări, pricinuite de agenda încărcată a ministrului Dezvoltării, se pare că, în aceste zile, Elena Udrea îşi va face timp pentru a inaugura, în sfârşit, bazinul de înot didactic din incinta Complexului Petrol (în vecinătatea terenului de fotbal).
Bazinul de înot didactic este primul de acest tip, realizat în baza unui program demarat de Compania Naţională de Investiţii, structură a ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. La Câmpina, primele demersuri pentru realizarea acestei investiţii s-au făcut în 2006. Administraţia Tiseanu consideră, probabil, că dacă tot am aşteptat atâţia ani pentru a  vedea materializată investiţia, ce mai contează cinci săptămâni de aşteptare pentru tăierea panglicii. Căci patru săptămâni au trecut deja, perioadă în care piscina acoperită (cu multe dotări exterioare: parcare, teren de tenis etc) stă nefolosită şi încremenită în peisaj. Presa a fost anunţată de câteva ori că se va inaugura bazinul, au fost lansate şi invitaţii, dar de fiecare dată s-a anunţat că totul se amână “până săptămâna viitoare”. Şi tot aşa.
Bazinul o aşteaptă în van, de câteva săptămâni, pe Elena Udrea, ca să facă valuri. Nu, nu Elena Udrea să facă valuri, ci apa din piscină, impulsionată de mişcările zecilor de iubitori ai înotului, care abia aşteaptă să probeze calităţile bazinului. Nu-i mai puţin adevărat că frumoasa ministresă ar putea, ea însăşi, să facă valuri. Nu ziceţi că ar fi imposibil! Păi, după ce a dat cu mopul şi a tricotat în direct şi la ore de vârf, în cadrul unor emisiuni TV cu impact naţional, ne gândim că poate o vrea să spargă toate tiparele unei campanii de imagine. Iar în acest caz, nimic nu ar putea să o împiedice, după ce va tăia panglica, să-şi dezvelească ţinuta protocolară pentru a etala un costum de baie de 1000 de euro, cumpărat direct de la Paris (de mare firmă, bien sûr, că la d’astea se pricepe dumneaei), cu care să poată intra în piscina acoperită pentru a-i încerca apa şi a-i obliga pe cameramanii obsedaţi de rating să se arunce şi ei în bazin după ministresa înotătoare. Vă daţi seama câtă audienţă va face inaugurarea bazinului didactic câmpinean în această variantă fantastică! Şi putem pune pariu că bizonul mioritic telespectator va aprecia evoluţia sirenei ministrese, care va câştiga şi mai multă popularitate printre alegătorii portocalii, dar şi de alte culori. Ne şi închipuim cât de frumos, de corect şi de didactic (c-aşa cere denumirea bazinului), ar încerca ea apa din bazin, tăind-o alene cu braţele sale diafane, sub privirile admirative ale bărbaţilor prezenţi (şi sub ocheadele invidioase ale doamnelor mai corpolente, desigur), unduindu-şi corpul seducător şi formele voluptoase în stânga şi-n dreapta, mişcări copiate întru totul şi de camerele de luat vederi ale operatorilor urmăritori. Suntem absolut siguri că doamna ministru se va descurca admirabil şi în această aventură de imagine. Garantăm 100% că ar trece sticla şi ar avea toată empatia publicului spectator şi telespectator (că şi la d’astea se pricepe dumneai). E de la sine înţeles că, după ce ne-a arătat cât de bine ştie să călărească şaua calului şi a bicicletei (foarte tare la călărit doamna ministru), înotul e floare la ureche; o simplă înghiţitură de prăjitură – cum spun americanii. Dar ajunge cu atâtea fatasme şi fantezii cu nuri ministeriali. Că nu suntem ziar de can-can şi de mondenităţi.
Revenind cu picioarele pe pământ (după baia imaginară dezvoltată cu ministrul Dezvoltării), credem că inaugurarea bazinului de la Petrol se va face săptămâna viitoare. După ce, duminică, la Conventia Naţională a PDL, a fost ales preşedintele partidului Puterii, Elena Udrea nu va mai fi ocupată să bată ţara în lung şi-n lat pentru a-l sprijini pe candidatul Emil Boc, iar agenda domniei sale îi va permite, în aceste zile, să ajungă, în sfârşit, şi la Câmpina, ca să se poată bucura şi câmpinenii de piscina acoperită. Până atunci, toată suflarea portocalie a municipiului o aşteaptă cu răsuflarea tăiată (liderii pedelişti locali ştiu de ce).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare