Știri

CSM a defilat pe teren în cinstea zilei de 1 Mai

CSM Câmpina – Dalina Bărcăneşti 4-1 (2-0)
După un epuizant meci în Cupa României (victorie muncită, după 120 de minute de joc), pe care CSM Câmpina l-a disputat miercuri, 27 aprilie, în compania celor de la AFC Brebu, duminică, 1 mai, elevii lui Robert Opaţchi au avut un nou examen, de data asta în campionat, împotriva unei echipe arţăgoase, Dalina Bărcăneşti, care a mizat încă din starul partidei pe cartea unei apărări aglomerate şi până la un moment dat exacte. Numai că CSM a ştiut să-şi facă jocul de posesie şi să creeze o presiune constantă asupra adversarului, obligându-l să greşească până la pauză de două ori. Mugurel Negreanu şi coechipierii săi au intrat la cabină cu două goluri avans, prin punctele realizate de Tuchilă şi prin autogolul semnat de către unul din fundaşii centrali de la Bărcăneşti, care a introdus mingea în propria poarta, în urma unui şut centrare expediat de tânărul atacant Ciprian Vintilă.
Introducerea lui Robert Stoica după pauză (o mutare inspirată a antrenorului Opaţchi)  în locul lui Iulian Budileanu, a adus un plus la mijlocul terenului pentru CSM, care a ridicat scorul la 3-0 printr-o fază de toată frumuseţea, încheiată ca în curtea şcolii de noul intrat. Ceea ce a urmat a arătat mai mult ca un joc-şcoală, în care CSM a ratat patru-cinci ocazii rarissime, cele mai mari prin Mugurel Negreanu şi Ştefan Hromei, a primit un gol pe contraatac şi a închis tabela cu scorul de 4-1, printr-un şut din interiorul careului al celui mai prolific marcator al echipei, Negreanu.
Buna dispoziţie din teren şi din tribune, precum şi timpul frumos au fost ingredientele unui spectacol fotbalistic reuşit, „în cinstea” zilei de 1 Mai.

Declaraţii după meci
Robert Opaţchi: „Venim după o perioadă extrem de încărcată, în care echipa a acumulat o anumită stare de oboseală. În meciul din Cupa României, echipa a jucat ceea ce trebuia, mai ales că am întâlnit un adversar bun, clasat pe locul 5 în divizia D. Ştiam că nu vor rezista fizic şi am forţat în prelungiri. Am câştigat, ne-am calificat şi sunt mulţumit pentru asta. În ceea ce priveşte meciul cu Dalina Bărcăneşti, am jucat fără patru titulari şi totuşi am dominat la toate capitolele. Am avut o posesie bună şi am câştigat lejer meciul. Îi felicit pe băieţi pentru tot efortul depus”.
Robert Stoica: „Mă bucur că antrenorul are încredere în mine şi că am putut să ajut echipa. Dedic acest gol de azi acţionarilor, care sunt aproape de noi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare