Știri

CSM Câmpina şi-a luat zborul spre Cupa României

AS Strejnic – CSM Câmpina 4-8 (4-5)
Pe terenul II din incinta Complexului Sportiv Conpet de lângă Aerodromul din Strejnic, CSM Câmpina a jucat, în cadrul unei noi faze a Cupei României, cu formaţia AS Strejnic, care activează în Seria Est a Ligii B Prahova, unde ocupă locul 4.
Prima repriză a oferit puţinilor spectatori prezenţi pe câmpul de la Strejnic nu mai puţin de nouă goluri, câmpinenii conducând cu 5-4. Goluri multe, o situaţie destul de rară pentru o singură repriză! După ce, la pauză, antrenorul Roberto Opaţchi a făcut câteva schimbări şi pe fondul oboselii de care au dat dovadă jucătorii formaţiei gazdă, CSM-ul a reuşit o a doua repriză bună, în care a marcat de trei ori şi nu a mai primit nici un gol, astfel încât fluierul final al arbitrului Ovidiu Oprea a consemnat un scor rar văzut pe terenurile de fotbal, chiar şi la nivel judeţean, 4-8! Golurile formaţiei câmpinene au fost marcate de Negreanu (2) şi Grigoraş, Dârstaru, Hromei, Necula, R. Stoica şi Mancu.
CSM Câmpina a jucat la Strejnic în formula: Marinică – Bej, Burchi, Gânju, Grigoraş – Vintilă, Budileanu, Dârstaru, Necula – Negreanu, Hromei. Au mai jucat: C. Cosmineanu – Negoiasă, Mancu şi R. Stoica.
Această victorie aduce pentru CSM Câmpina calificarea în faza următoare a competiţiei, acolo unde va întâlni una dintre formaţiile din Liga A Prahova, poate chiar pe concitadina Unirea. Ar fi un mare derby al Câmpinei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare