Știri

CSM Câmpina se reuneşte astăzi

Azi, începând cu ora 11.00, lotul CSM Câmpina, aflat sub comanda tehnică a lui Ionică Burchi, se reuneşte în vederea începerii pregătirii centralizate de iarnă, care cel mai probabil se va realiza într-o locaţie de pe Valea Doftanei, la fel ca în anii precedenţi.
În afară de cei 22 de jucători alături de care a încheiat turul campionatului, Burchi mai are la dispoziţie şi noua achiziţie, Blanc Ndatang, fotbalist din Camerun, care a semnat deja cu CSM un contract pe o perioadă de 5 ani.

Conducerea administrativă a clubului analizează şi alte oferte de transfer, în funcţie de dorinţele antrenorului, prin intermediul cărora se doreşte întărirea lotului în vederea returului de campionat din Liga A Prahova, care se anunţă foarte dificil.
„Vrem să întărim lotul şi să abordăm returul de campionat cu alt tonus, având în vedere că nu am renunţat la obiectivul de a promova. Va fi dificil, dar nu imposibil. Anul ăsta trebuie să muncim mai bine, să fim mai serioşi şi rezultatele vor veni” – a declarat preşedintele CSM Câmpina, Virgil Guran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare