Știri

CSM Câmpina a sărbătorit a doua promovare consecutivă cu un spectacol de excepţie

Sâmbătă, începând cu ora 16.00, stadionul Poiana a fost gazda celui mai mare spectacol fotbalistic care a avut loc în ultimii ani în zona Câmpina. În faţa a peste 1200 de spectatori, CSM Câmpina a organizat sărbătoarea promovării în Liga A Prahova, oferind suporterilor, începând cu ora 16.30, un meci demonstrativ între fostele glorii de la Poiana Câmpina şi Petrolul Ploieşti, iar de la ora 18.00, ultima partidă oficială din actualul sezon, pe care CSM Câmpina a susţinut-o în faţa celor de la CS Cornu.

În pauza meciului demonstrativ, conducerea CSM Câmpina a acordat diplome şi medalii foştilor sportivi care au adus cinste oraşului şi sportului românesc de-a lungul timpului, printre care Ioan Alexe, Petre Purje, Ştefan Chiţu şi Cătălin Duţă.
În ultima parte a spectacolului, CSM Câmpina a învins cu un categoric 6-1 pe CS Cornu, iar suporterii, acţionarii şi jucătorii au declanşat fiesta.

Un comentariu

  1. Rau imi pare ca nu am putut sa ajung.
    Asta din cauza ca strainatatea nu tine cont de astfel de lucruri.
    Campinenii si Primaria ar trebuii sa tina cont de acest lucru.CSM are jucatori tineri si valorosi, trebuie sa isi indrepte atentia spre ei, sa ii pretuiasca.Nu e posibil ca o localitate cu aproape 50 de mii de locuitori sa aibe o echipa in ultima faza a fotbalului romanesc.Nu e posibil.Buzaul care este sub noi mai la toate capitolele se cam joaca prin Liga II si a III a…Noi avem suporteri insa nu vin la stadion pentru ca nu au ce vedea.Cand voi venii in tara peste 2 luni voi sustine echipa meci de meci si asa ar trebuii sa faca toti campinenii.
    Domnule Tiseanu indreptati-va un pic atentia si aici ca veti iesii cu siguranta pe plus la simpatia noastra daca va declarati interesat de CSM Campina.
    FORTA CSM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare