Știri

CSM Câmpina a promovat în Liga a III-a naţională

După un parcurs aproape fără greşeală în recent încheiatul sezon din Liga A Prahova la fotbal, CSM Câmpina a câştigat, într-o manieră categorică şi meciul de baraj pentru promovarea din Liga a III-a naţională, disputat în compania campioanei din prima ligă a judeţului Buzău, Voinţa Lanuri.
După un meci fără istoric, în care CSM Câmpina a dominat clar la toate capitolele, scorul final ne scuteşte de orice alte comentarii: CSM Câmpina – Voinţa Lanuri 6-0.
Odată cu promovarea în Liga a III-a naţională, CSM Câmpina va juca din sezonul viitor sub “patronajul” administraţiei publice locale, urmând ca o însemnată parte din bugetul clubului să fie asigurat din bani publici, dar şi din surse private. În perioada imediat următoare, noua structură de conducere, al cărei control îl deţine municipalitatea câmpineană, va stabili atât lotul pentru sezonul următor, cât şi obiectivele pe termen mediu şi lung. Reunirea lotului, după o bine meritată vacanţă, va avea loc cel mai probabil la mijlocul lunii iulie, pe Stadionul Rafinărie, unde CSM Câmpina îşi va disputa meciurile de “acasă” şi în sezonul 2013-2014. F.C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare