Știri

CSM Câmpina continuă pregătirile

Cantonament reuşit în Valea Negraşului

Săptămâna trecută, lotul de 22 de jucători ai CSM Câmpina, antrenat de Ionică Burchi, s-a aflat într-un stagiu de pregătire centralizat la Valea Doftanei, în zona Valea Negraşului, la pensiunea cu acelaşi nume. Beneficiind de condiţii foarte bune de cazare şi masă, într-o zonă pitorească şi liniştită, fotbaliştii CSM, alături de antrenorul lor, au pus accentul pe pregătirea fizică, dar şi pe cea tactică, efectuând mai multe jocuri-şcoală pe terenul din Valea Doftanei. 

  După aproximativ 7 zile de cantonament, antrenorul Ionică Burchi aproape că şi-a definitivat lotul de bază şi priveşte încrezător spre sezonul competiţional care urmează. „Băieţii s-au comportat foarte bine în acest stagiu de pregătire, ceea ce îmi dă dreptul să am încredere că vor face o figură frumoasă în Liga A Prahova. În perioada următoare vom juca mai multe meciuri amicale, pentru a îmbunătăţi relaţiile de joc şi sper ca până la startul campionatului să închegăm o echipă puternică. Avem un lot valoros şi asta îmi dă speranţe”, a declarat Burchi.

Amical util în compania unei divizionare C

Sâmbătă, începând cu ora 11.00, pe stadionul Poiana, CSM Câmpina a jucat un meci foarte util în compania divizionarei C din Plopeni. Jocul, aflat în mare parte la discreţia câmpinenilor, a scos în evidenţă şi câteva nesincronizări în apărarea CSM, ceea ce a dus şi la marcarea unicului gol al partidei, când plopenarii au profitat de o ezitare a portarului şi au înscris în urma unei faze care nu anunţa nimic. În rest, CSM a arătat un joc combinativ şi agresiv care dă speranţe staffului administrativ şi tehnic al echipei, în abordarea viitoarei stagiuni în Liga A Prahova, care se anunţă foarte dificilă.
În perioada următoare, CSM Câmpina va mai juca câteva meciuri amicale, după cum urmează: marţi, 26 iulie, ora 18.00, cu Breaza, în deplasare; joi, 28 iulie, ora 18.00, cu Cornu, pe stadionul Poiana; sâmbătă, 30 iulie, ora 11.00, în deplasare la Boldeşti, cu echipa din localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare