Știri

CS Câmpina a primit certificatul de identitate sportivă

La sfârşitul săptămânii trecute, Clubul Sportiv Câmpina a primit din partea ministerului de resort Certificatul de Identitate Sportivă, cea mai importantă autorizaţie în domeniu, documentul în baza căruia clubul poate să funcţioneze în parametri legali. Astfel, primirea CIS-ului este dovada incontestabilă a lucrului bine făcut în elaborarea documentelor de constituire aprobate de Consiliul Local Câmpina. 
Ceea ce urmează după acest important pas am aflat de la iniţiatorul proiectului, Florin Frăţilă, preşedintele Comisie de sport-cultură din Consiliul Local: “Am aflat cu mare bucurie că începând de luni CS Câmpina are certificat de identitate sportivă, ceea ce înseamnă că documentele de înfiinţare la care am muncit au fost bine făcute. De aici înainte, clubul este autorizat să funcţioneze şi avem cale liberă să mergem mai departe la următorul pas şi să alegem în mod responsabil structura de conducere. În acest sens, am convocat deja joi, 15 octombrie, o şedinţă de comisie, la care am invitat toţi factorii de răspundere din administraţia publică locală, pe a cărei ordine de zi se află, printre alte probleme edilitare, şi discuţiile cu privire la criteriile pe care trebuie să le îndeplinească viitorii candidaţi la funcţia de preşedinte al clubului. Cred că alegerea acestuia este de o importanţă capitală în proiectul CS Câmpina. Sper ca toată suflarea politico-administrativă să înţeleagă că trebuie să fim serioşi în alegerea acestui conducător, pentru a clădi o instituţie sportivă serioasă. În mod normal, în maxim 60 de zile, clubul trebuie să aibă preşedinte şi de atunci încolo să înceapă construcţia propriu-zisă. Sunt multe de făcut, dar cu răbdare, seriozitate şi maximă transparenţă le vom face pe toate”. 

Un comentariu

  1. Sunt multe persoane iubitoare de sport:Nicolae Pavel,Mircea Hagianu,Dusan Marianov,Stefan Chitu,Robert Opatchi,prof Grecu,Cristea,Marius Palaceanu,etc.Aveti de unde alege

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare