Știri

CS Câmpina a depus plângere penală împotriva membrilor Comisiei de disciplină din AJF Prahova pentru abuz în serviciu şi înşelăciune

Clubul câmpinean s-a constituit şi parte civilă în proces, cerând despăgubiri în cuantum de 30.000 de euro

COMUNICAT DE PRESĂ
Pentru o cât mai bună informare a opiniei publice, aducem la cunoştinţă următoarele: după mai multe luni în care am aşteptat ca Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova să îndrepte abuzurile săvârşite împotriva CS Câmpina (aşa cum au lăsat de înţeles, recunoscându-şi neoficial vina reprezentanţii AJF în nenumărate rânduri) în urma judecării conflictului sportiv cu HM Junior, lucrurile au continuat să meargă în sensul dictat de o mână de oameni ce conduc fotbalul prahovean şi încalcă sistematic regulamentele fotbalistice aplicându-le discreţionar, cu rea credinţă, în funcţie de interesul personal.
Aşa stând lucrurile, CS Câmpina s-a adresat forurilor superioare fotbalistice şi anume comisiilor Federaţiei Române de Fotbal, cerându-le prin intermediul a două recursuri, susţinute de argumente solide, să stopeze abuzurile de la Prahova şi  să ceară rejudecarea corectă (în conformitate cu regulamentele federale) a litigiului dintre cele două cluburi. 
Conform proverbului „o mână spală pe alta şi amândouă faţa”, comisiile federale au respins recursurile noastre, preferând să ocolească la rândul lor regulamentele, decât să le facă probleme colegilor de la AJF Prahova.
Aşadar, Clubului Sportiv Câmpina i s-a refuzat pe toată linia dreptul la apărare în instanţele sportive, neputând participa sub nicio formă la judecarea cazului pe fond, aşa cum era normal. De fapt, aici este cheia problemei. Comisiile AJF Prahova au luat o hotărâre în mod abuziv, aprobând, contrar regulamentelor, ca CS Câmpina să plătească către HM Junior o despăgubire pentru indemnizaţia de formare a unor juniori (în condiţiile în care aceeaşi comisie elibera, cu două luni înainte, un document oficial care atesta că CS Câmpina nu are nicio obligaţie către Hm Junior!!!) şi ulterior au apelat la toate tertipurile pentru a împiedica CS Câmpina să demonstreze cu documente adevărul.
Paradoxul este acela că, ştiind bine ce abuzuri au săvârşit în construcţia acestui caz, oficialii AJF Prahova, susţinuţi de cei din comisiile de specialiatate ale FRF, merg mai departe sancţionând CS Câmpina pe linie sportivă şi ameninţând chiar cu dezafilierea secţiei de fotbal a unui club abia înfiinţat, unde activează şi vor să se formeze zeci de copii.
În această situaţia, CS Câmpina are de ales între a plăti acea sumă, rezultatul abuzurilor inimaginabile ale unor oameni iresponsabili, care îşi bat joc de mişcarea fotbalistică din Prahova (lucru ştiut şi confirmat de mulţi oameni oneşti ce activează în fotbalul prahovean) şi a refuza plata, mergând mai departe pe linie juridică pentru a-şi găsi dreptatea cu orice risc. 
CS Câmpina nu va plăti nicio despăgubire (cum să plăteşti o despăgubire cerută ilegal?!) şi va merge până la capăt cu demersurile legale. În acest sens, am înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti o plângere penală împotriva tuturor membrilor AJF Prahova care au luat parte la deciziile ce prejudiciază grav CS Câmpina, cerând procurorilor să ancheteze abuzul în serviciul şi înşelăciunea. Dosarul a fost trimis spre instrumentare la Poliţia Municipiului Ploieşti. Poate că aşa vor înţelege cei din AJF Prahova în ce s-au băgat şi mai ales că nu pot batjocori la infinit munca unor oameni. 
Prof. Adrian Stoican,
Preşedinte CS Câmpina
Anexăm acestui comunicat de presă plângerea penală formulată de CS Câmpina către Parchet.

2 Comentarii  

  1. Adica,FRF a complotat cu AJF,pentru a castiga Hagianu procesul cu CSC CAMPINA?Adica un parlit ca Hagianu,a dat diapozitie ca cele doua foruri sportive sa dea deciizii pozitive pentru el si impotriva CSC CAMPINA?Tare prosti ne crezi domnule Fratila…pe noi cititorii ziarului "oglinda".Sper sa ai bunul simt sa postezi acest comment.App. am facut screenshot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare