Știri

Cronica neagră

  • Cu alcoolul la… volan. O patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Breaza l-a oprit pentru control pe Constantin C. de 33 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe Strada Republicii din localitate. În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru carel-au testat cu apartul etilotest. Rezulatul a fost de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-a fost întocmit dosar penal şi a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
  • Fără permis… Alexandru Cătălin F. a fost depistat de poliţiştii din Măgureni în timp ce conducea o autoutilitară, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.
  • Accident grav la Băneşti. În ziua de 9 noiembrie, în jurul orei 15.25, pe DN 1, la km 88+970m, pe sensul de mers Bucureşti – Câmpina, s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări: Alina B., de 23 ani, din Buşteni, carese deplasa cu un autoturism Renault Clio, nu a adaptat viteza la condiţiile meteorologice şi de drum, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus, pe banda I a sensului de mers Ploieşti-Braşov, de Horaţiu D., de 40 ani, din Câmpina. Din accident a rezultat decesul lui câmpineanului, vătămarea corporală uşoară a Alinei B., avarierea în proporţie de 80% a autovehiculelor implicate.
  • Accident pe Strada Eminescu. Zilele trecute, Dumitru B., de 30 ani, din Breaza, în timp ce conducea un autoturism pe Strada Mihai Eminescu din Câmpina, l-a accidentat uşor pe minorul W. B., de 4 ani, din localitate, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare