Știri

Cronica neagră

S-a lovit la cap în pasajul de la gară. În dimineaţa zilei de marţi, 10 februarie, în jurul orei 8.30, la Gara Câmpina a avut loc un accident de muncă. Stelică I., de 39 ani, domiciliat în comuna Hălăuceşti din judeţul Iaşi, angajat al societăţii comerciale care desfăşoară lucrările de modernizare a tronsonului de cale ferată care cuprinde şi Câmpina, în timp ce intervenea la pasajul subteran, s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se la cap. Victima a fost transportată la Spitalul Câmpina pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova.
S-a înjunghiat. În ziua de 13 februarie, în jurul orei 16.15, poliţiştii din Poiana Câmpina au fost sesizaţi telefonic de către Mariana L., din localitate, despre faptul că fratele acesteia, Alexandru D., de 24 ani, s-a înjunghiat cu un cuţit. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în timp ce se afla într-o cameră a locuinţei, a luat un cuţit şi s-a rănit voluntar în abdomen. Totodată, în urma primelor verificări a rezultat că tânărul a fost internat de mai multe ori la Spitalul de Neuropsihiatrie Voila, având mai multe tentative de suicid. A fost transportat la Spitalul Câmpina, unde a rămas internat cu diagnosticul “plagă înjunghiată paraombilicar prin automutilare şi psihoză”. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii acestui incident.
A căzut din copac. Mihai P., de 47 ani, din Telega, a fost victima unei întâmplări tragi-comice. Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 11.00, s-a urcat într-un copac pentru a-l curăţa, iar din cauza neatenţiei a căzut. Victima a fost transportată la Spitalul Câmpina, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, rămânând internat la Secţia Ortopedie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare