Știri

Criza ascute săbiile între taximetrişti şi şoferii microbuzelor

Există un conflict latent, de mai multă vreme, între taximetrişti şi operatorul de transport public local, scena întregului scandal fiind Gara Câmpina.
Ce se întâmplă? În încercarea de a-şi rotunji veniturile, taximetriştii racolează călătorii care aşteaptă microbuzele în staţiile de la gară şi de la stadionul „Poiana”, cerându-le acestora preţul unui bilet de maxi-taxi. Multe persoane acceptă propunerea, călădorind mai repede şi mai comod cu aceiaşi bani. În schimb, microbuzele ajung să nu mai aibă decât foarte puţini călători.
De aici până la un conflict între cele două părţi nu a mai fost decât un pas, trecându-se la ameninţări, dar şi la… fapte mai dure. Astfel, firma de transport a reclamat Poliţiei Poiana Câmpina că într-una dintre nopţile trecute s-a aruncat cu bile de rulment asupra unuia dintre microbuze, tocmai după o discuţie mai aprinsă cu unul dintre taximetrişti.
Cercetările poliţiei nu au ajuns la nici un rezultat, dar conflictul dintre taximetrişti şi transportator a ajuns să fie pe faţă. Şi lucrurile s-ar putea să nu se oprească aici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare