Știri

Continuă modernizarea unor străzi din municipiu

Strada Fântânii. Este aproape de finalizare lucrarea de modernizare a Străzii Fântânii, situată în cartierul Muscel. Lucrarea a fost scoasă la licitaţie în urmă cu aproximativ două luni, iar pentru realizarea suprastructurii carosabilului, precum şi pentru modernizarea trotuarelor s-au prezentat trei firme. Lucrarea fusese evaluată de Primăria Câmpina la 267.000 lei, dar a fost adjudecată de firma câmpineană Matero Ama la preţul de 137.733 lei.
Strada Alunului. O nouă stradă care urmează să intre într-un amplu proces de modernizare este şi Strada Alunului, situată în zona “În Luncă” din cartierul Slobozia. În cursul săptămânii trecute s-a finalizat procedura de atribuire a acestei lucrări prin site-ul de achiziţii publice, firma câştigătoare fiind desemnată Ascon Câmpina. La licitaţie au fost prezente cinci firme, valoarea estimată a lucrării fiind de 309.992 lei. Firma câştigătoare şi-a adjudecat lucrarea la valoarea de 165.261 lei. Modernizarea acestei străzi va cuprinde realizarea canalizării pluviale, urmată de modernizarea carosabilului şi a trotuarelor.
Se amenajează parcarea din zona blocurilor de la IRA
Tot o firmă câmpineană, Matero Ama, a câştigat şi realizarea parcării din zona blocurilor de la IRA, situate pe B-dul Nicolae Bălcescu. Această zonă nu fusese practic niciodată în atenţia autorităţilor locale pentru realizarea unor lucrări minime de amenajare. Din momentul în care fosta cantină a amintitei societăţi a fost achiziţionată de una dintre firmele care deţine laboratoare de cofetărie – patiserie în urbea noastră, a început să se acorde o mai mare atenţie şi acestei zone. La licitaţia pentru adjudecarea acestei lucrări evaluate de Primăria Câmpina la 100.000 lei au participat doar două firme. Matero Ama a câştigat cu preţul de 92.011,73 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare