Știri

Clubul Femina a împlinit un an

Asociaţia PRO Câmpina a sărbătorit un an de la constituirea extesiei sale, CLUB FEMINA, în data de 25 octombrie a acestui an. Aniversarea a avut loc într-o atmosferă intens presărată cu eleganţă şi rafinament, în sala de protocol a hotelului Amana Inn. Serata a debutat cu derularea unui film emoţionant, sub forma unui rezumat al activităţii Clubului Femina, de la lansarea sa până în prezent. În continuarea programului, toate membrele Clubului au asistat la o prezentare de modă, la înmânarea certificatelor de participare pentru trupa câmpineană de teatru „Zen” (invitată a Clubului Femina în luna mai a acestui an), precum şi pentru alte colaboratoare. 
Aceasă ediţie aniversară s-a dorit a fi şi o reeditare a primei întâlniri, la care magazinul Gizell a prezentat ţinute fermecătoare adresate ”femeilor puternice şi nonconformiste”, aşa cum a declarat proprietara magazinului, d-na Georgiana Mincu. Prezentarea colecţiei de toamnă-iarnă 2013 a încântat privirile doamnelor prezente în sală şi a fost executată cu stil şi graţie de către Anita Dumitraşcu. La realizarea cadrului festiv în care s-a derulat evenimentul şi-a adus contribuţia d-na Carmen Bocioacă, cea care a înfrumuseţat sala cu splendide aranjamente realizate de florăria “Cufărul cu Flori”.
La eveniment au participat peste 35 de doamne şi domnişoare, prezente şi viitoare membre ale Clubului Femina. Una dintre cele mai fidele participante la întâlnirile Clubului, Nadia Ionicioiu, ne-a declarat: „A fost o seară minunată, în care schimbul de energii ne-a produs emoţii dintre cele mai intense, ca de fiecare dată când ne-am întâlnit”. 
Printre cele care au venit pentru prima dată la o întâlnire organizată de Club Femina s-a numărat şi Corina Ungureanu, fosta gimnastă campioană de calibru mondial, a ţinut să remarce: „Urmărind cu mare atenţie activităţile pe care le-aţi întreprins în primul an de activitate, sunt convinsă că viitorul Clubului Femina va fi unul de succes. Vă mulţumesc pentru că m-aţi primit în mijlocul vostru şi vă asigur de tot sprijinul meu pe mai departe. Curând va ieşi de sub tipar o carte care îmi poartă semnătura, pe care voi fi onorată să o lansez în cadrul unei întâlniri a Clubului Femina”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare