Știri

Centrul Montan Sinaia recrutează candidaţi pentru şcolile Jandarmeriei Române

Începând cu luna octombrie 2017, tinerii care doresc să urmeze o carieră militară în Jandarmeria Română, se pot înscrie să participe la sesiunea din ianuarie 2018 pentru a participa la concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ postliceal din subordinea Jandarmeriei Române.
Şcolile militare de subofiţeri jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi„Petru Rareş” Fălticeni, au scos la concurs câte 350 locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi), pentru tinerii cu vârste între 18 – 27 ani şi care trebuie să îndeplinească anumite cerinţe care pot fi găsite pe site-urile respectivelor unităţi de învăţământ sau pe site-ul jandarmiimontanisinaia.ro.
Termenul de înscriere pentru participarea la concursul de admitere este de 05.12.2017 şi se poate face la sediul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia, Drumul Cotei 1400, nr. 6, tel.: 0244.311699, la lucrătorii de resurse umane, care vor asigura consilierea şi îndrumarea candidaţilor spre instituţia de învăţământ care corespunde cel mai bine aspiraţiilor viitorilor recruţi, pregătirii şi aptitudinilor pe care le au.

Care sunt avantajele învăţământului militar?

În primul rând un loc de muncă asigurat, beneficiază de şcolarizare gratuită, soldă lunară, transportul gratuit la şi de la domiciliu pe durata vacanţelor, pregătire profesională corespunzătoare standardelor ocupaţionale şi nu în ultimul rând, condiţii adecvate de pregătire (echipament, cazare, masă, asistenţă medicală etc.).
Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan Sinaia
Relaţii Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare