Știri

Cel mai bun marcator al CS Câmpina s-a transferat la Petrolul Ploieşti

Zilele trecute, după decizia Comitetului Director al CS Câmpina de a reînscrie şi în sezonul 2017 – 2018 echipa de fotbal al municipalităţii în Campionatul Judeţean de Juniori A, s-a ajuns la un acord în ceea ce priveşte transferul celui mai important marcator al echipei, George Iulian, la Petrolul Ploieşti.
Jucătorul câmpinean, care a depăşit vârsta junioratului şi, conform regulamentelor FRF, nu mai putea evolua la CS Câmpina, a fost monitorizat de staff-ul tehnic al Petrolului pe tot parcursul sezonului recent încheiat, perioadă în care atacantul a avut o evoluţie remarcabilă, înscriind 35 de goluri şi fiind astfel principala gură de foc a campioanei CS Câmpina. 
La cei 19 ani împliniţi, George Iulian face pasul în fotbalul mare la echipa fanion a judeţului Prahova, după un an în care a progresat incontestabil sub comanda antrenorului Roberto Opaţchi la CS Câmpina, ceea ce demonstrează că la clubul câmpinean se munceşte serios şi că tinerii aspiranţi la statutul de jucător profesionist au toate şansele să-şi îndeplinească visul.
Despre plecarea celui mai bun produs al CS Câmpina şi cu ce gânduri abordează noul sezon am aflat mai multe de la antrenorul principal al CS Câmpina, Roberto Opaţchi: „Mă bucură plecarea lui George, dar mă şi întristează, pentru că mi l-aş fi dorit în continuare la noi, cel puţin încă un an. Este un copil deosebit, foarte serios şi dornic de performanţă. În perioada în care l-am antrenat a crescut foarte mult în joc şi în mentalitate, devenind în scurt timp liderul incontestabil al echipei. Înainte să ajungă la noi a trecut printr-o perioadă nu tocmai bună la Astra Giurgiu şi vă pot spune că a fost destul de dificil să-l remontăm. Din fericire, am reuşit împreună, într-un climat serios, aici, la CS Câmpina şi azi a făcut pasul spre fotbalul mare, la Petrolul Ploieşti, clubul de suflet al prahovenilor, ce-şi doreşte să revină în prim-planul fotbalului românesc. Îi doresc succes şi dacă va ajunge mare fotbalist, să nu uite perioada foarte bună petrecută la Câmpina. Pentru noi este o mândrie că am reuşit să antrenăm şi să promovăm un tânăr talentat şi este o dovadă în plus că proiectul CS Câmpina este unul viabil. Pe viitor ne dorim să creştem jucători, să-i promovăm spre fotbalul mare – mai vin din spate jucători ce în curând vor putea face pasul spre performanţă şi, de ce nu, să construim o echipă tânără şi frumoasă care să reprezinte Câmpina în fotbalul judeţean şi dacă este posibil chiar naţional, la seniori. Dar asta depinde în mare măsură de conducătorii noştri şi de factorii decizionali din administraţia locală, de la care până în prezent avem toată deschiderea şi susţinerea. Ca o noutate, în această perioadă suntem în tratative cu Petrolul Ploieşti pentru a ajunge la un parteneriat sportiv între cele două cluburi, având în vedere că ne dorim ca şi pe viitor, talentele noastre să ajungă pe un drum cât mai scurt în fotbalul mare”. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare