Știri

Ce fac doi bugetari din administraţia locală în vreme de criză?

Sunt vremuri tot mai grele, criza economică făcându-şi simţită prezenţa din ce în ce mai puternic. Una dintre cele mai afectate categorii socio-profesionale este cea a bugetarilor, ale căror venituri sunt diminuate cu 25%. Asta pe lângă pierderea unor sporuri destul de semnificative. Cu toate acestea, sunt bugetari în administraţia câmpineană pentru care criza pare a nu fi o sperietoare. Ce fac ei când li se reduce salariul? Îşi cumpără maşini de teren! Este vorba despre Alin Moldoveanu, consilier personal al primarului Horia Tiseanu şi şef de cabinet al deputatului Florin Anghel, dar şi despre Marian Nistor, consilier local şi şef al Serviciului de Exploatare a Pieţei Centrale. De parcă s-ar fi vorbit, amândoi şi-au luat la un interval destul de scurt acelaşi tip de automobil – Nissan Qashqai, al cărui preţ este cuprins între 12.000 şi 15.000 euro, plus TVA, în funcţie de dotări. Problema n-ar fi cea a banilor. Poate că le-au dat bani părinţii, poate au cumpărat maşinile prin Programul „Rabla”, poate au existat alte soluţii. Însă, momentul a fost foarte prost ales, iar într-un oraş mic, precum Câmpina, asta înseamnă expunere inutilă. Şi un deserviciu adus partidului din care cei doi fac parte, dar şi sistemului bugetar… greu încercat de măsurile Cabinetului Boc.

4 Comentarii  

  1. Nu ii intreaba nimeni pe Nistor si Moldoveanu de unde au bani de asemenea masini?Eu lucrez la un privat sunt inginer,am lucrat si afara si tot nu imi permit sa am o astfel de masina.Din cate se vede este rentabil sa lucrezi la stat si mai ales pentru primar.

  2. o idee foarte proasta sa aiba masini la fel, pentru ca oamenii stiu ca ei doi fac afaceri impreuna si e clar ca masinile sunt cadou primite de la un "sponsor"

  3. Pentru merite deosebite d-l Nistor, impreuna cu alti consilieri locali si personal din Primarie au fost trimisi in aceasta perioada in Turcia,pe banii nostri, ai tuturor cetatenilor din acest municipiu.Oare cu ce idei noi vor mai veni de acolo?

  4. Astazi a avut loc un protocol cu Alin ,Anghel,Tiseanu la Caminul Cultural Bobolia.Era Kaskaiul si mare zarva.Oare ce mai propun sa puna mana…Oare nu cumva iau fosta scoala primara si terenul aferent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare