Știri

Campioana mondială Corina Ungureanu, invitată la Cupa Muscel a concursului „Vacanță pe biciclete”

Concursul „Vacanță pe biciclete”, Cupa Muscel, s-a  desfășurat sâmbătă, 3 august, în pitoreasca zonă a dealului Muscel și a adus-o în mijlocul copiilor câmpineni pe valoroasa gimnastă româncă de talie mondială, Corina Ungureanu, campioană europeană la sol în 1998 și fostă membră a echipei de gimnastică artistică a României, echipă care a câștigat de două ori titlul mondial. 
Astfel, 40 de copii, dotaţi cu biciclete și căști de protecție, au participat la o nouă și antrenantă competiție pe două roți. Mulți dintre concurenți au fost prezenți la toate etapele „Vacanței pe biciclete” și așteaptă cu sufletul la gură următoarea manifestare a acestui energic concurs organizat de Asociația PRO Câmpina cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Câmpina.
Aspectul educațional al competiției nu este de ignorat și face din „Vacanță pe biciclete” o metodă alternativă de educație a tinerilor participanți. Cupa Slobozia (13 iulie), Cupa Turnătorie (20 iulie) și Cupa Muscel (3 august) au dat copiilor din Câmpina ocazia de a-și petrece parte din vacanță în mod sănătos, acumulând în același timp abilități, informații și în general competențe care vor face din ei adulți mai instruiți, cu obiceiuri mai sănătoase și, de ce nu, cicliști consacrați.
Orașul nostru se poate mândri acum cu un număr considerabil de tineri și foarte tineri bicicliști educați în spiritul fair play-ului sportiv și în cel al cunoașterii și respectării regulilor; aceasta datorită extraordinarei munci depuse de către voluntarii Asociației PRO Câmpina, grație sprijinului Primăriei Municipiului Câmpina – Consiliul Local și mulțumită sponsorilor APA TALEA, ELCA și INBOX SOLUTIONS.
Concurenților prezenți la Cupa Muscel li s-au oferit premii satisfăcătoare, în conformitate cu rezultatele obținute în urma efectuării probelor de abilitate, rezistență și viteză. După efortul depus, toți participanții au avut posibilitatea de a se repune pe picioare cu o mică gustărică oferită de Asociația PRO Câmpina.
Câștigătorii locurilor 1, 2 și 3 au fost, într-o explozie de energie, următorii: Brânzea Ana, Bunea Maria, Iordache Ștefania, Neață Serena, Duță Eva Maria, Bogdan Alexia, Alexe Daniel, Ceacusta Sebastian, Costantinescu Mihai, Brânzea Victor şi Rujoiu Răzvan.
Asociația PRO Câmpina va încheia concursul „Vacanță pe biciclete” sâmbătă, 10 august 2013, cu Cupa Centru, care se va derula pe B-dul Culturii și va propune probe noi de concurs, va aduce premii surpriză, va avea invitați de vază și va fi coordonată de aceeași echipă dinamică de voluntari: Anita Dumitrașcu, Iulia Nica, Anca Huțu, Leonard Văcărescu, Răzvan Iancu, Marius Bunea, Brândușa Mureşan şi Iulia Dupu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare