Știri

Campinarte – 50 de copii în concurs de pictură

Concursul de pictură rezervat elevilor de gimnaziu, din cadrul Taberei de creaţie „Campinarte”, organizată şi finanţată la iniţiativa Comisiei de cultură a Consiliului Local Câmpina, s-a desfăşurat în luna noiembrie, sub îndrumarea Casei Municipale de Cultură şi a cuprins copii ai profesorilor Mihaela Baltag, Lidia Nicolae şi Ionuţ Popa. 
În urma workshopurilor din clase, au fost selectaţi 50 de participanţi la faza finală, care s-a desfăşurat sâmbătă, 30 noiembrie, în preziua Sărbătorii Naţionale a Românie, în sala Constantin Radu a aşezământului de cultură. 

Timp de 90 de minute, copii au realizat lucrări cu tema „Câmpina, dragostea mea”, având la dispoziţie materiale asigurate de organizatori şi cele aduse de acasă, precum şi imaginaţia proprie! La manifestare au fost prezenţi şi consilierii locali Florin Frăţilă şi Marian Dulă.

Toţi participanţii au primit premii, inclusiv profesorii – pentru excelenţa implicării în activitatea de educaţie artistică, iar expoziţia cu desenele lor va fi itinerată în viitor, în diferite locuri de interes din oraş, inclusiv cele două muzee locale. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare