Știri

Câmpina îşi consolidează poziţia pe harta mondială a fotografiei

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020, de la ora 14.00, la Casa de Cultura „Geo Bogza” va fi vernisată Editia a IV-a a Salonului Internaţional de Artă Fotografică CÂMPINA 2019, desfăşurat sub înaltul patronaj al Societăţii Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei şi Image Colleague Society din America.
La această ediţie au participat 552 de autori din 65 de ţări cu 7458 de lucrări, fiind acordat un număr record de 160 de premii.
Vernisajul va consta într-o proiecţie video ilustrată muzical a fotografiilor din salon, precum şi o expoziţie reprezentând o selecţie a fotografiilor premiate.
Expoziţia va fi deschisă în perioada 11 ianuarie – 11 februarie 2020.
Best Author Award Plaque: Thomas Lang (USA) – „Palouse Greenland Farm”
„Ediţia curentă ne-a oferit din nou o imensă bucurie, datorită unei participări foarte mari şi totodată deosebit de valoroasă. Am primit lucrări de excepţie din 65 de ţări, fiind prezenţi 552 de autori cu 7458 de lucrări. Această statistică uluitoare ne situează din nou în topul Saloanelor Internaţionale de Artă Fotografică organizate în întreaga lume. Anul acesta, datorită valorii foarte ridicate a fotografiilor primite, am oferit un numar record de premii – 160 de Medalii, Premii Speciale şi Menţiuni de Onoare. Câmpina a dovedit încă o dată că este un tradiţional punct de întâlnire al marilor artişti fotografi din întreaga lume. Mulţumim mult valorosului nostru juriu: Jakab Tibor din Târgu Mureş, dr. Teodor Radu Pantea din Oradea şi Mircea Anghel din Craiova, care prin munca lor au reuşit să selecteze în expoziţie şi să premieze cele mai bune lucrări. Multumim tuturor participanţilor pentru încrederea cu care au participat, succesul acestui salon le este datorat lor!” – a precizat Răzvan Băleanu, organizatorul acestui eveniment, într-un comunicat de presă.
Pentru a viziona toate fotografiile acceptate şi premiate de la această ediţie, dar si de la ediţiile anterioare, precum şi alte informaţii accesaţi website-ul www.campinaexhibitions.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare