Știri

BebeFest – primul târg prahovean pentru viitoare sau proaspete mămici

Centrul Medical SanConfind împreună cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova, al cărei site, www.visitprahova.ro, este de mare ajutor pentru vizitarea obiectivelor turistice ale județului),  organizează la finele lunii august a acestui an un eveniment deosebit, în premieră pentru județul nostru. În perioada 24-26 august 2018, la Ploiesti Shopping City – în zona scărilor rulante, se va desfășura primul târg prahovean pentru viitoare sau proaspete mămici și familiile lor. La acest târg vor participa, prin intermediul unor standuri cu produse propii expuse, firme de prestigiu, cum ar fi: Secom, Hipp, Lifecare, Minunino, Biogenis, Banca Transilvania, Centrul Medical SanConfind, APDT, Caravana Disney, Mustela, Vavian Pharma, Bambinii, Bio Oil, Avon, Medimfarm, Dr. Phyto, Mamialapteaza.com., Divin Estetic. Acest eveniment va reuni la Ploiești firme renumite cu oferte generoase de produse și servicii pentru perioada pre- și postnatală. Viitoarele și proaspetele mămici vor găsi atât oferte tentante atât la cosmeticele pentru bebeluși și pentru gravide, cât și la serviciile medicale aferente perioadelor pre-și postnatale. Pe lângă acestea, vor exista o serie de seminarii și acțiuni conexe târgului. Dintre seminarii, am putea aminti: 
1. „De vorbă cu dermatologul” (30 minute) 26.08.2018, cu începere de la ora 13.00. Tema principală de discuții: particularitățile pielii nou-născutului și ale copilului mic. Prezintă dr Răzvan Bucur, medic specialist dermatovenerologie la Cabinetul Dermatovenerice SanConfind. Premiul pentru participanți oferit de compania La Roche Posay
2. „Tehnici de respirație pentru graviduțe”. Fitness Nico. Include recomandări, exerciții fizice pre- și postnatale. Data: 24.08.2018 – ora 12.30; 25.08.2018 – ora 13.00; 26.08.2018 – ora 17.00. 
3.  „Sfaturi de la medicul pediatru Sanconfind”.  25.08.2018, de la ora 13.00, cu tema ”Îngrijirea şi monitorizarea sugarului în primele patru luni.” Prezentarea este făcută de dr. Bicuți Florentina, medic specialist pediatrie
4. „Meditația – alternativă inteligentă la tabletă.” Prezintă Ioana Iuga. Vino alături de noi să faci primii pași către o autoevaluare corectă (10 minute), vineri 24.08.2018 începând cu ora 13:00, în sesiuni de 10 min.
5. „Învață să faci un periaj dentar correct!”, cu medicul Sanconfind, dr Diana Negru, medic stomatologie generală.
6. „Școala viitorilor părinți”: 25.08.2018 ora 12.00, la Caffeteria Tutti Caffe din Ploiesti Shopping City
7.  „Importanța vitaminei D3 în sarcină.  Prezentare Secom (20 minute) – 25.08.2018, la ora 15.00.
De asemenea, gravidele și proaspetele mămici se vor putea înscrie la o serie de concursuri și tombole ce se vor organiza pe toată perioada târgului, unde vor putea câștiga premii substanțiale de la expozanți și sponsori. Cel mai mare premiu din târg va fi o naștere la SanConfind plătită cu jumătate de preț, precum si o reducere surpriză la recoltarea de celule stem – Biogenis.
 La târg sunt așteptați peste 10.000 de vizitatori din tot județul și nu numai.
Site eveniment: www.bebefest.ro
Facebook eveniment: Bebe Fest Ploiesti
De ce să fii vizitator al Târgului BebeFest Ploiești din 24-26 august 2018
1. Pentru că vei afla totul despre noua Maternitate SanConfind, o maternitate care oferă prețuri avantajoase și calitate excepțională.
2. Pentru că încercăm să îți oferim un loc deosebit și prietenos, unde vei putea obține informații despre sarcina ta și despre copilul pe care îl vei naște.
3. Pentru că trebuie sa fii o mămică informată
4. Pentru că îți vei face noi prieteni și vei putea naște în siguranță.
Prin organizarea acestei prime ediții a Târgului BebeFest se dorește a se crea un spațiu în care viitoarele și proaspetele mămici să găsească tot ce le interesează pentru creșterea și dezvoltarea optimă a nou-născuților, pentru traversarea cu bine a acestei perioade cruciale din viața lor, un loc în care să se simtă prețuite, așa cum merită cu prisosință. Va fi, de asemenea, un eveniment atractiv chiar și pentru copiii cu vârste de până la 7 ani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare