Știri

Baby-baschet şi minibaschet la Liceul Energetic

Duminică, 16 martie, la sala de sport a Liceului Energetic, Clubul Sportiv G.R.C. Câmpina a organizat a III-a ediţie a “Cupei C.S. G.R.C. Câmpina” la baby-baschet şi minibaschet.

La startul competiţiei s-au aliniat mai multe echipe de baschet ale celor două cluburi din municipiu: Clubul Sportiv Municipal Câmpina şi Clubul Sportiv G.R.C. Câmpina. La finalul competiţiei, G.R.C. Câmpina s-a clasat pe primele locuri la ambele categorii. 

În cadrul aceleiaşi competiţii, a mai fost organizat şi un meci demonstrativ de baschet denumit – “Duelul Generaţiior”, meci în care s-au înfruntat o selecţionată de baschet feminin a Clubului Sportiv Şcolar Câmpina (din anii 1988-1993, antrenor Dochia Liviu) şi echipa reprezentativa a Liceului Energetic  (generaţia 1993). Meciul demonstrativ a fost un adevărat spectacol baschetbalistic, jucătorii celor două echipe fiind nişte modele demne de urmat pentru micii baschetbalişti care se află la început de drum în descoperirea tainelor acestui frumos sport care este baschetul.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare