Știri

Atmosferă incandescentă la “Vacanţa pe biciclete” – Cupa Turnătorie

Sâmbătă, 20 iulie, s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a programului de concursuri “Vacanţa pe biciclete” – Cupa Turnătorie, organizat de Asociaţia Pro Câmpina, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpina şi al Consiliului Local Câmpina.
Dacă la prima etapă a competiţiei – Cupa Slobozia, s-au prezentat 36 de copii entuziasmaţi de faptul că în oraşul lor au posibilitatea de a participa la un concurs de biciclete gratuit, la cea de-a doua ediţie – Cupa Turnătorie, starea de spirit a fost pur şi simplu incandescentă, atât concurenţii, cât şi susţinătorii acestora manifestându-se, în mod civilizat, prin aplauze, strigăte şi fluierături de încurajare şi apreciere.
Departajările au dat de furcă organizatorilor, pentru că participanţii s-au antrenat în vederea obţinerii unor rezultate cât mai bune, respectând cu rigoare regulamentul concursului elaborat de echipa de voluntari ai Asociaţiei Pro Câmpina: Iulia Dupu, Anca Huţu, Iulia Nica, Corina Şovăială, Brândusa Mureşan, Tibi Văcărescu, Răzvan Iancu, Ionut Tuţică, Sebi Dumitrescu şi Marius Bunea.
    Echipamentul de concurs a fost obligatoriu, Asociaţia Pro Câmpina punând la dispoziţia participanţilor căşti de protecţie şi încurajându-i să circule întotdeauna astfel pentru o mai mare  siguranţă. Sponsorii nu au lipsit nici de această dată: alături de Mendoza, Apă Talea a avut grijă ca toţi cei prezenţi să se hidrateze, iar BPG – Servicii Profesionale de Pază şi Protecţie, a oferit premiile pentru câştigătorii locurilor 1, 2 şi 3.
    “Vacanţa pe Biciclete” este un program de concursuri pe biciclete ce se adresează copiilor cu vârste între 6 şi 14 ani şi are ca scop promovarea sportului în rândul tinerilor, precum şi educarea acestora în spiritul dorinţei de a petrece timpul liber într-un mod sănătos.
Urmează pe 3 august Cupa Muscel – Str. Prutului, zona bazei sportive şi pe 10 august Cupa Centru – Bdul Culturii, zona parc. Toţi copiii care au între 6 şi 14 ani sunt invitaţi să participe! 
Iulia DUPU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare