Știri

Ateliere de creaţie „Pasiuni şi meşteşuguri pentru copii”

Ediţia I – „Vestitorii primăverii” (27-30 martie)
Cu ocazia desfăşurării Târgului Tradiţional de preparate şi produse româneşti în pasajul din faţa Pieţei Centrale şi a hipermarketului Carrefour în perioada 27-30 martie, Primăria Municipiului Câmpina invită copiii la Atelierele de creaţie „Pasiuni şi meşteşuguri pentru copii”, ediţia I, cu tema „Vestitorii primăverii”. 
Atelierele de creaţie, desfăşurate în aceeaşi perioadă cu Târgul Tradiţional, sunt evenimente dedicate copiilor, alături de familiile lor sau cadre didactice şi constau în organizarea de demonstraţii şi ateliere de lucru gratuite pentru copii, susţinute de meşterii populari şi artiştii handmade. Copiii interesaţi vor fi învăţaţi de către meşteri şi artişti să creeze obiecte din materiale tradiţionale sau neconvenţionale pe care le pot lua acasa (bijuterii din ceramică pictată, flori din şerveţele, semne de carte, picturi cu flori, tablouri folosind tehnica şerveţelului, demonstraţii roata olarului). 
Luna aceasta, atelierele se vor desfăşura pe aleea din faţa complexului Mercantis sau în incinta Casei Tineretului, în cazul în care condiţiile meteo vor fi nefavorabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare