Știri

Agentul de poliţie câmpinean Dorian Doman a fost reţinut pentru şantaj şi cămătărie

Vineri, 14 noiembrie, în cursul serii, un poliţist din Câmpina a fost prins în flagrant în timp ce încasa importante sume de bani provenind din cămătărie.
Surse judiciare confirmă faptul că flagrantul a fost realizat în Câmpina, fiind coordonat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti. Pe numele agentului de poliţie Dorian Doman, din cadrul Poliţiei Rutiere, s-a deschis un dosar penal pentru şantaj şi cămătărie. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. Tot vineri, anchetatorii au descins la locuinţa agentului de poliţie pentru a găsi noi probe în acest caz. 
Dorian Doman a mai apărut în atenţia opiniei publice cu ceva vreme în urmă în cazul accidentului rutier care a provocat moartea baschetbalistului Toni Alexe. Atunci agentul a fost acuzat (fără probe concludente şi deci fără urămări) de reprezentanţii clubului Asesoft Ploieşti că şi-ar fi însuşit de la locul tragediei banii din portofelul regretatului baschetbalist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare