Știri

8.483 mp pentru terenul de fotbal al CSM Câmpina

Proiectul privind atribuirea în folosinţă gratuită a unui teren de 8.483 mp pentru CSM Câmpina a suscitat mai multe discuţii decât era de aşteptat. Clubul în cauză solicitase acest teren, situat la intersecţia străzilor Sălaj şi Petrolistului, în spatele Autogării, pentru amenajarea unei baze sportive.
Mai întâi s-au discutat termenii tehnici din interiorul acestui proiect şi s-a stabilit ca atribuirea să se facă pentru 10 ani, iar CSM Câmpina este obligat să obţină autorizaţia de construire în termen de un an, în caz contrar hotărârea Consiliului Local îşi pierde valabilitatea. Apoi au urmat discuţiile…
„Domnul Guran mi-a spus că face un teren de antrenament cu o tribună şi eventual vestiare. În plus, va fi nevoie de clauze speciale în contract pentru a putea fi închiriată de cetăţeni sau grupuri de cetăţeni şi a deveni astfel de o bază de utilitate publică”, a spus Horia Tiseanu. Mult mai vehement, de altfel şi singurul care s-a opus la vot, Gheorghe Tudor a spus: „Ne cam batem joc de terenul public. Nu ni se prezintă nici o schiţă, nici un plan, ce se doreşte să se facă acolo. Hai să mai aşteptăm şi să vedem dacă nu putem face o asociere în participaţiune din care să avem şi noi de câştigat! În plus, terenul de la Petrol, ce se întâmplă cu el? Îl lăsăm de izbelişte? Nu se poate să ne batem joc chiar aşa!” La rândul său, Marian Nistor a adăugat: „Eu aş propune să se reia discuţiile cu Rafinăria pentru stadion şi astfel am avea o bază sportivă gata făcută”. Până la urmă, proiectul a fost aprobat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare