Știri

37 cazuri noi de infectări cu COVID au fost raportate în Prahova în ultimele 24 de ore

În urma testelor efectuate la nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.136 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 
Până astăzi, 8 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 97.033 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 40.838 de pacienți au fost declarați vindecați, 12.590 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare și 3.967 au decedat. 
În intervalul 7 – 8 septembrie au fost înregistrate 41 de decese (22 bărbați și 19 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Buzău, Călăraşi, Dolj, Galaţi, Hargita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București. Toate cele 41 de decese înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi. 

În ultimele 24 de ore, în județul Prahova au fost depistate 37 noi cazuri de infectare, numărul total de infectări de la începutul pandemiei fiind de 4641, potrivit DSP Prahova. Numărul total al deceselor asociate COVID-19 în județul nostru a ajuns la 152. 
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în județ, este de 328, dintre care 294 sunt ocupate. 
La ATI, 18 de locuri alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 dintre cele 28 existente la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, Unitatea de Terapie Mobilă din Ploiești și Spitalul Municipal Câmpina au fost raportate ca fiind ocupate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare