BREAKING NEWSȘtiri

La pas printre problemele Câmpinei

Social-democrații câmpineni, dar și cei din conducerea județeană a PSD, au luat o decizie îndrăzneață în primăvara acestui an, desemnând drept candidat pentru funcția de primar al municipiului Câmpina o femeie, în persoana doamnei Irina Mihaela Nistor.
Ulterior înscrierii oficiale în cursa electorală, Irina Nistor, o persoană fără experiență politică, și-a luat misiunea în serios, arătând că nu are nicio reținere să ia orașul la pas și să interacționeze cu cetățenii și problemele lor. O altă preocupare a candidatului propus de PSD pentru fotoliul de primar este aceea de a monitoriza cu atenție ceea ce se întâmplă în Primăria Câmpina și de a critica fără menajamente, atunci când este cazul, activitatea administrației locale.
În declarațiile sale publice, Irina Nistor și-a asumat multe referiri tăioase la adresa primarului Alin Moldoveanu, afirmând între altele: „Cred că mandatul primarului Moldoveanu este un experiment ratat pentru municipiul Câmpina” sau „Haos, nepricepere și tăinuire în gestionarea fondurilor europene la Primăria Câmpina”.

Prezentă la emisiunea FAȚA ȘI REVERSUL, realizată în studioul Dada TV Ploiești, Irina Mihaela Nistor a fost însoțită de Livia Lupu, consilier local PSD, ambele invitate explicând pe larg motivele afirmațiilor critice făcute la adresa primarului în funcție, de ce Hidro Prahova este în topul nemulțumirilor cetățenilor câmpineni, dar și cum vor gestiona situația dacă la nivel național se va hotărî ca PNL și PSD să candideze pe liste comune la alegerile locale. Asta în contextul în care la Câmpina, cel mai probabil, PSD ar trebui să susțină candidatul PNL, Alin Moldoveanu, cel pe care îl critică astăzi.

„Oamenii se simt trădați de independentul indiferent, îmbrăcat în straie galben-albastre de liberal. (…) Vi se pare că în cei trei ani din mandatul primarului Moldoveanu s-a schimbat ceva în Câmpina? Mie nu mi se pare. Problemele cetățenilor sunt aceleași și nu-și găsesc rezolvare nici în Primăria Câmpina, nici în audiențele primarului” – a afirmat, între altele, Irina Nistor.

„Proiectele le facem cu bani de la bugetul local sau cu bani din fonduri europene? Întreb și eu: de ce tot timpul trebuie să fie altcineva vinovat? Toată lumea din jurul domnului primar este vinovată, Guvernul, consilierii pe care îi consideră împotriva dumnealui, sunt vinovați cetățenii că cer. Nu așa se face administrație!” – a spus, la rândul său, Livia Lupu.

6 Comentarii  

  1. Lasati ca nici cucoana asta nu-i mai breaza, e plina de bube dar a uitat. Il critica acu’ pe Moldoveanu dar nici ea n-a facut mai nimic cand era functionar public. Asta ne impinge sa votam AUR.

  2. Sita va cerne.Baza piramidei necesita reparatii.Si înainte de Moldoveanu a fost orașul tot de persoane cu studii superioare ,orașul a avut politicieni dar orașul e suprapopulat de pensionari iar salariile oferite sunt minim pe economie .Adică motivante.Tineretul fuge,emigrează.A ți văzut și până în Horica vreunul care a bătut cu pumnul în masă….e o vorbă: fereste-ma de prieteni și da romanului mintea de pe urma.Pui stampila apoi îți dai palme.Mai sigur te prezinți și anulezi votul.Nu exista oameni politici,tot la mana multinaționalelor ajungem și la regulile impuse de străini.

    1. Regulile impuse de straini există din cauza coruptiei profunde de la Bucuresti.Iar acesti politicieni,aparuti printre bratele acestei caracatite,pentru multi invizibila,n-au dat nici un semn ca se iau la trantă cu ea.
      A nu se confunda(cum incearca malefica propaganda)regulile UE cu apucaturile multor firme straine,care au venit la noi sa faca bani nu democratie. Și pentru asta cauta sa profite de slabiciunile statului roman.Si,din pacate,reusesc!!!

  3. Eu cred că toate mandatele tuturor politicienilor au fost și sunt ratate.Iar rezultatele se cunosc: Romănia este, de departe, cea mai săracă și coruptă țară din UE. Punct!

    1. Cei mai corupta tara din UE este de departe Germania, si ca numar de cazuri de coruptie si ca sume implicate. Retorica asta cu suntem cei mai prosti, cei mai nu stiu ce, o mai zic doar sustinatorii AUR si ai lui Becali.

    2. Bolojan la Oradea,Drulă la Transporturi,Boc la Cluj,primarii de la Timisoara,Brasov,de la Bacau,chiar si Nicusor Dan la Bucuresti.Dar este un primar dintr-o comuna de langă Alba Iulia,care a facut,in aceasta perioada extrem de ostilă binelui,adevarate minuni cu fonduri europene.Ciugud parca se numeste localitatea!?Si mai sunt dar,din pacate,nu sunt mediatizati.Se stie de ce! Nu putem absolutiza.Chiar si in anii „mai vechi”au fost politicieni competenti si de buna credintă,dar n-au rezistat in fata avalansei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare