BREAKING NEWSȘtiri

Centru spa și ansamblu rezidențial de locuințe în zona Muscel din Câmpina

În aceste zile se află în consultare publică, pe site-ul Primăriei Câmpina, un proiect privind elaborarea unui PUZ pentru „Amplasare centru spa și parcelare teren pentru realizare ansamblu rezidențial de locuințe P+2E și împrejmuire” în zona Muscel. Investiția ar urma să fie realizată de SC AVN Elite Proprieties SRL, o societate cu sediul în Câmpina, pe strada Siret nr. 44, Tarla 72, Parcele 3989/3, 3989/4, într-o zonă în care nu sunt construcții.

Terenul în suprafață de 11.756 mp, situat în intravilanul municipiului într-o zonă cu restricție temporară de construire, în proximitatea cimitirului „Învierea lui Lazăr“, are categoria de folosință arabil și beneficiază de acces din trei părți: strada Siret și aleea Islaz, dar și un drum neamenajat aflat în partea de est a acestuia.
În faza de proiectare fost realizat și un studiu de oportunitate din care reiese că inițiatorul proiectului, SC AVN Elite Proprieties SRL, își propune să realizeze aici un centru de recreere, sport și cazare și să parceleze terenul în vederea realizării unui ansamblu de locuințe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare